Mitt i julstöket:P

2011-12-15 @ 16:47:21

Nu är det mycket som händer inför jul och nyår, därför den dåliga uppdateringen!

Det ni fått höra sist är ju att L skulle få komma hem dagen efter, och det fick hon ju också. När vi kom dit hade hon precis varit med om en pencilinchock, huvva så obehagligt! Nästan tur att jag inte var där då, jag hade ju skrämts ihjäl. Inte kul sånt där, men som tur var gick det bra!

Sen har hon iaf fått vara med om lite återbesök så de kunnat spola "gluggen", som för övrigt läker på fint som den ska. Det läker verkligen bra i munnen på dessa stora djur! Hon rids nu litegranna, men hon tränas inte. Hon är inte helt kvitt denna inflamation än men förhoppningsvis försvinner den nu när orsakerna är borta. Problemet är bara att man måste ge henne så himla mycket tid så det är bara det man får göra, vänta och se.. Nästa återbesök är efter nyår då ska vi ta och kolla hur det har utvecklat sig. Vi håller tummar och tår för min stjärna!



Förövrigt så var Simon & Anna (Levitas förra ägare) och hälsade på henne idag. De kan knappt ha kännt igen henne nu när hon är så lurvig.:P Jag är alltid supernoga med att raka hela henne och hålla henne supertrimmad, men nu när det är såhär så får hon vara som hon är.

Nu vill vi bara bli friska, få sommar och komma igång med tävleriet!