sackliquer film

2011-10-27 @ 17:54:57

Två frågor!

2011-10-26 @ 14:59:59

Hej på er! 
Två frågor har rullat in här på bloggen.
Den första var om jag inte kunde lägga ut en film på fuxen och självklart kan jag göra det. kommer upp senare idag eller imorgon.

Den andra frågan var vad som händer med S nu.
Ja hörreni hon står i stallet och är lika lurvig som en björn och strosar mest på ut i skogen och lever sitt liv som en pensionär ska göra.
När våren närmar sig ska vi prova sätta föl i henne, för hoppningsvis så tar det och då får vi se hur vi hanterar allt efter det, om hon blir kvar i stallet eller får åka någonstans där hon och fölet har det mer anpassat, men än så länge ser det inte ut att bli något problem för henne att stå kvar!

Den lillegrå har börjat få en otrolig träningsvärk efter det nya ridsättet så igår fick jag mig en flygtur av ryggen för första gången :P ingen av oss gjorde oss illa som tur var!
Han började protestera lite och ställde sig på bakbenen och sen insåg jag att han inte hade någon koll på sin höjd i stegringen så jag valde att sitta av då det inte kändes som att alternativ att låta han gå över.... tokpelle. 

Så tanken var att vi skulle tävla på söndag men vi avvaktar och fram tills lördag ska han endast longeras och skrittas och känns han bättre på lördag så åker vi nog och hoppar på söndag. det återstår att se:)


Lite frånvarande.

2011-10-24 @ 22:07:34

Jag har varit lite frånvarande de senaste veckorna kan man väl påstå. För att snabbt dra igenom de svuna tiderna, finns de inte spec mycket att säga egentligen.

-
Hästlivet är ganska lugnt. Senaste tävlinge var som ni redan vet i Skabersjö vilket gick bra. Träningen går bra och lajvet (litet försök till skånska) flytter på för Bejona.
Just det; vi var på väg ner i en svacka för en vecka sedan men vi tog oss till havet, tittade på horisonten och allt löste sig. Jo ja det kan låta som en kliche men sanning är det. Bejona började så smått gå tillbaka till tiden för ett år sedan som var fylld av nonchalans, sänkt rygg, bogar och lite hatisk relation till sin ryttare. Men lite omväxling i vardagen tog vi oss ur det på mindre än några timmar.
-
Tänk om allt vore så enkelt?


/Linnea Ohm

nearcos

2011-10-16 @ 22:57:42


hur underbar kan man få bli? åh vad jag ser fram emot de kommande åren. det här kommer bli så bra<3

Träningshelg!

2011-10-15 @ 16:13:39

Oj vilken givande helg, jag måste ju bara ha världens bästa tränare.
Den nya hoppar som en rundmiljon och jag har fått otroligt med tips på hur jag ska träna honom och rida han på marken, fick helt enkelt en ny häst genom att ändra på lite saker samt jobba igenom en hel del. är världens lyckligaste.
Fuxen har faktiskt också varit duktig och lyckats genomföra sin första träninghelg någonsin är så stolt så. 

Kunde man fått en bättre helg? skulle inte tro det.



Tomas träningar nästa helg!

2011-10-09 @ 09:53:40

Halloj! jag har dragit på mig en hemsk förkylning och ligger i soffan.
Måste dock försöka ta mig i kragen och åka iväg till stallet senare med mamma.

Silverpojken måste röra på sig annars blir han så rastlös.
Allt går superfint med honom och det tar sig hela tiden, är så nöjd med honom kunde inte hittat bättre!

Nästa helg är det träning för min bästaste tränare tomas hammar, ska bli så kul efter flera månaders uppehåll av träning.

Både silverpojken och lillen ska gå, det ska verkligen bli spännande att se hur lillen kommer reagera.... känns lite att det kan gå hur som helst.

Hoppas allt är bra med er där ute!


Rotade fram den här bilden för ett tag sen, hur söt är inte s? blir alldelens varm inom mig.